Ved deltagelse på gruppetrening på åpen dag, eller trening i styrkesal, kan du være den heldige vinneren av gratis trening, proteinbarer, drikke osv. Du kan også stikke innom for omvisning.

OBS: gruppetimer kan ikke forhåndsbooke. Møt opp på lørdag og skriv deg på bookingliste for gruppetimen du ønsker å delta på.

Timene har begrenset antall, men vi skal prøve å få plass til så mange som mulig. Du kan også se på om du bare er nysgjerrig, og ikke ønsker å delta.

Gå inn på www.trimkirkenes.ibooking.no for informasjon om timer og instruktører.

Trim Kirkenes ønsker ALLE velkommen 😃

Spinn med Thor Hushovd

I samarbeid med Scandic Hotels inviterer til morgenspinn i teltet på torgscenen, TORSDAG kl 7:30. Sykkelverdensmester og etappevinner i Tour de France, Thor Hushovd, er instruktør.

Meld deg på via timeplan.

Vel møtt!

26. oktober starter vi med Bara Sportswear.Bara Sportswear er et ekte norsk treningsmerke, nærmere bestemt fra Tromsø i nord.

BLACK FRIDAY

På fredag får du 20% på ALT vi selger i resepsjon, ikke minst kan du melde deg inn og trene for 199,- ut året. Trykk "les mer"  for mer info.

Vi har åpent fra 12-18 på fredag Glad