Ved deltagelse på gruppetrening på åpen dag, eller trening i styrkesal, kan du være den heldige vinneren av gratis trening, proteinbarer, drikke osv. Du kan også stikke innom for omvisning.

OBS: gruppetimer kan ikke forhåndsbooke. Møt opp på lørdag og skriv deg på bookingliste for gruppetimen du ønsker å delta på.

Timene har begrenset antall, men vi skal prøve å få plass til så mange som mulig. Du kan også se på om du bare er nysgjerrig, og ikke ønsker å delta.

Gå inn på www.trimkirkenes.ibooking.no for informasjon om timer og instruktører.

Trim Kirkenes ønsker ALLE velkommen 😃

Bara Sportswear er et ekte norsk treningsmerke, nærmere bestemt fra Tromsø i nord.

UNG ELLER SENIOR?

Trening er like viktig om du er ung eller gammel. Hvis du er mellom 15 og 18 år eller over 65, da kan du trene for 329,- per mnd. Ønsker du nøkkelkort i tillegg koster det 349,- pr mnd.

Ny gruppetime: LES MILLS TONE

Les Mills Tone er en god mix av styrke, kardio og kjerne trening.