Sommeren er over og flere av instruktørene våre er tilbake. Sjekk www.trimkirkenes.ibooking.no for full oversikt. Natalya tar en liten 2 ukers ferie men Lill Trude og Nicole er tilbake i neste uke. Uka etter er også Inger Lise tilbake. Kom i gang med treningen så fort som mulig og spør oss i resepsjon om du har trenger hjelp eller har spørsmål.

Mvh Trim Kirkenes.

Bara Sportswear er et ekte norsk treningsmerke, nærmere bestemt fra Tromsø i nord.

ÅPENDAG OG JANUAR KAMPANJE

ÅPEN DAG OG JANUAR KAMPANJEGlad
På lørdag er det åpen dag hos oss og i den forbindelsen setter vi gang med en kampanje. I perioden 21.-28. jan får du fri innmelding og gratis trening ut januar (ved signering av kontrakt).

På åpen dag kan du delta på flere gruppetimer, samt veiledning i styrkesal.

Trykk på les mer for å se timeplan Glad

UNG ELLER SENIOR?

Trening er like viktig om du er ung eller gammel. Hvis du er mellom 15 og 18 år eller over 65, da kan du trene for 329,- per mnd. Ønsker du nøkkelkort i tillegg koster det 349,- pr mnd.