Bedriftsavtaler

Trim Kirkenes tilbyr en moderne og tilrettelagt apparatpark med høy kvalitet for styrke- og kondisjonstrening. Easyline er vårt konsept for lavterskeltrening. Dette sammen med vår frivektsavdeling, samt våre medlemmers tilgang til ulike gruppetreninger gjør at vi kan tilby et heletlig konsept som tåler sammenlikning med de fleste treningssentre i dag.

Trim Kirkenes kan tilby våre brukere Virtual spinn. Her kan f. eks din bedrift booke deres egen spinntime uten ekstra kostnader. Dere velger selv hvor i verden turen skal gå, og instruksjon (voice) leder dere gjennom en morsom og utfordrende treningsøkt. Time med instruktør kan også bookes mot tillegg i pris.

Vi har daglig gruppetreninger både i sal og spinning (sykkel) med erfarne og godt kvalifiserte instruktører.

Du kan også booke egne bedriftstimer i sal (gruppetreningstimer) med kvalifisert instruktør som skreddersyr innhold etter ønske.

Ta kontakt for vår bedriftsmodell!

"Fysisk trening gir overskudd og økt produktivitet!”

NØKKELKORT: Kortet/brikken gir tilgang til våre lokaler for de som ønsker å trene utenom våre betjente tider.

Sponsing: Arbeidsgiver kan dekke hele eller deler av treningsavgiften til den ansatte. Tall fra bransjen tyder på at "sponsing" er den avtaleformen som de involverte er mest fornøyd med. Vi inngår et ”spleiselag” hvor både den ansatte, arbeidsgiver og Trim Kirkenes bidrar, slik at man sammen stimulerer til økt fysisk aktivitetsnivå for den enkelte.

ETTERTANKE: Jevnlig fysisk aktivitet gir overskudd og gjør en bedre rustet for møte daglige utfordringer både på jobb og hjem/fritid.