Treningsveiledning

Veiledning

Har du liten erfaring, er usikker på om du trener trygt og effektiv? Ønsker du tips om utførelse/teknikk eller om du er på riktig vei i ditt treningsabreid? Vi tilbyr enkel treningsveiledning for våre nye medlemmer inntil 2 ganger første medlemsår.  Små drypp og tips som ikke krever at vi avtaler time bistår vi alltid med der og da hvis praktisk mulig.

Personlig veiledning:

Dette er et tilbud med tettere oppfølging over tid. Her vil du få hjelp til å finne den treningsformen som er mest effektiv og motiverende for dine treningsmål. Vi utarbeider og tilpasser ditt program underveis og sørger for at du trener med riktig og trygg teknikk i alle øvelser og med en fornuftig progresjon i belastning og øvelser. Oppfølgingen er ikke like tett som eksempelvis PT timer, men vi møtes jevnlig i treningsarbeidet og retter opp og justerer teknikk og utførelse og/eller øvelser som ikke fungerer.  Du har hovedansvar for treningen selv, men følges tett opp slik at nødvendig progresjon og tilpasning sikres. Kort sagt din personlige veileder kvalitetssikrer og motiverer deg på vei mot ditt treningsmål.

Personlig trener (PT)

Ønsker du oppfølging, motivasjon og fremgang? Få mer ut av din trening  gjennom av en av våre PT-er.

En personlig trener (PT) kan gi deg følelse av økt mestring og sikre deg ønsket fremgang.  PT gir deg mer varierte og meningsfulle treningsøkter enn din vanlige treningshverdag inneholder. Med  PT oppdager du fort at du yter mer og bedre og at resultatene kommer raskere. Sammen definerer ogsetter vi dine mål for treningen og sikrer at du gjør riktige og gode tiltak for suksess.

Vi setter  deg i kontakt med en av våre PT-er om du ønsker mer info.


Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no