I samarbeid med DinYoga v/Susann Heitmann kan vi nå tilby yoga på Trim Kirkenes. Tilbudet er for alle, men Trim Kirkenes har 10 plasser. Øvrige benytter egne klippekort (DinYoga) eller drop in til kr 130,-.

Susann (instruktør) har praktisert yoga i 17 år og undervist i 7 år. Hun har yogalærerutdanning i Hathayoga, er sertifisert instruktør i MediYoga (medisinsk yoga), yoga mot stress og utbrenthet, samt Yin yoga. Hun har også videreutdannelse i yogaanatomi og er utdannet mindfulnessinstruktør.

Susann er spesielt opptatt av å formidle yoga som redskap til bruk mot stress og utbrenthet, og ønsker i første omgang å sette i gang med timen Hathayoga. Hathayoga fokuserer på å skape likevekt, en balanse mellom kropp og sinn gjennom bevegelse, samt pust, konsentrasjon/meditasjon og avspenning. Dette er en rolig men likevel kraftfull yogaform. Timen starter alltid med pusteøvelser før man går over til fysiske øvelser. Pusten er alltid i sentrum. Timen avsluttes med avspenning før Savasana (total avslapning). Hathayoga kan tilpasses med hjelpemidler og passer for alle.

Dette er et prøveprosjekt, timen vil derfor for en periode gå på fredager.

24. mai går timen kl 15:30-16:45.

31. mai, 7. juni og 14. juni går timen kl 14:45-16:00.

Vel møtt! Mvh Susann Heitmann (og Trim Kirkenes).

Bara Sportswear er et ekte norsk treningsmerke, nærmere bestemt fra Tromsø i nord.

ÅPENDAG OG JANUAR KAMPANJE

ÅPEN DAG OG JANUAR KAMPANJEGlad
På lørdag er det åpen dag hos oss og i den forbindelsen setter vi gang med en kampanje. I perioden 21.-28. jan får du fri innmelding og gratis trening ut januar (ved signering av kontrakt).

På åpen dag kan du delta på flere gruppetimer, samt veiledning i styrkesal.

Trykk på les mer for å se timeplan Glad

UNG ELLER SENIOR?

Trening er like viktig om du er ung eller gammel. Hvis du er mellom 15 og 18 år eller over 65, da kan du trene for 329,- per mnd. Ønsker du nøkkelkort i tillegg koster det 349,- pr mnd.