Fra og med 13. mai endrer vi bemannet tid til "sommer åpningstid". Bemannet tid vil være fra 16:00-20:00 mandag til torsdag, og 16:00-18:00 på fredag. Dette vil ikke påvirke nøkkelkort tilgang. Om du ønsker nøkkelkort er det bare å ta kontakt med resepsjon.

OBS: Timeplan for gruppetimer er også noe redusert. Vi anbefaler deg å følge med på www.trimkirkenes.ibooking.no.

Ha en videre fin mai. Mvh Trim Kirkenes

Bara Sportswear er et ekte norsk treningsmerke, nærmere bestemt fra Tromsø i nord.

ÅPENDAG OG JANUAR KAMPANJE

ÅPEN DAG OG JANUAR KAMPANJEGlad
På lørdag er det åpen dag hos oss og i den forbindelsen setter vi gang med en kampanje. I perioden 21.-28. jan får du fri innmelding og gratis trening ut januar (ved signering av kontrakt).

På åpen dag kan du delta på flere gruppetimer, samt veiledning i styrkesal.

Trykk på les mer for å se timeplan Glad

UNG ELLER SENIOR?

Trening er like viktig om du er ung eller gammel. Hvis du er mellom 15 og 18 år eller over 65, da kan du trene for 329,- per mnd. Ønsker du nøkkelkort i tillegg koster det 349,- pr mnd.