Trim Kirkenes AS

Trim kirkenes As (Trimmen) åpnet dørene Januar 2003. Fra første dag har vårt senter vært i kontinuerlig utvikling med tilpasning av innhold, utstyr og lokaler. Vår virksomhet lever i en bransje som går på høyoktan hva nyheter og trender innenfor trening og helse angår. Man kan trygt si at det er "full kok" hver sesong.

Fra å ha litt i underkant av 300 medlemmer etter 1 års drift har vi nå en stabil medlemsmasse som gir oss et godt grunnlag for videre utvikling. I løpet av årene har vi mer enn fordoblet vårt areale og bl.a bygget egen sal for gruppetrening som er en viktig del av vårt tilbud.

Vi ønsker å fremstå som et fullservicesenter, men går på noen kompromier som f.eks  begrenset betjent tid og nøkkelsenter. Dette for å kunne holde våre priser på et hyggelig nivå.

Våre instruktører er godt utdannet med god erfaring som ledere av gruppetreninger. Vi tar pulsen på bransjen, følger trender kontinuerlig og holder oss oppdatert på det det som er relevant ut fra hvordan vi ønsker å fremstå. Vi forsøker å tilby våre medlemmer treningsnyheter, populære og effektive treningsformer. For å få dette til har vi et instruktørkorps som legger ned svært mye tid til øving for å kunne tilby gode, motiverende og utbytterike gruppetimer. De skal også ha honnør for at de bruker av sine frihelger til deltagelse på kurs og utdanning for å gi våre medlemmer de beste treningsopplevelser.

Vi har utstyr er av de mest annerkjente leverandører på markedet som Tecknogym, LifeFitnesss og Eleiko. Dette er utstyr med bransjens beste kvalitet, brukssikkerhet og brukervennlighet.