Ansatte og instruktører

Vi er totalt 15-20 ansatte med fulltids- og deltidsstillinger. I administrasjon er vi to som jobber heltid.

TRINE HOLM

Administrasjon, gruppekoordinator og kostholdsveileder. Instruktør i både styrke og kondisjonstimer, samt senior og spinning.
Lang erfaring med egentrening og vært instruktør siden våren 2016. Trine startet på Trim Kirkenes i 2010 og har jobbet her så ofte som mulig under skolegang. Nå har Trine en master i idrett- og kroppsøvingsvitenskap fra Nord Universitet, samt kurs i kostholdveiledning fra Norges idrettshøgskole. Fra nå av vil du ofte finne Trine på Trim Kirkenes, og hun har faste gruppetimer hver uke.

KRISTIAN MIKKOLA

Instruktør i bodypump og cxworx.
Kristian har bred og lang erfaring med egentrening i både styrke og kondisjon. Han har en stor interesse for trening og fysisk aktivitet, og hjelper deg gjerne med veiledning i forskjellige øvelser og apparater. Kristian har tatt kurs i bodypump og cxworx, og har et ønske om at "guttakrutt" også skal begynne med gruppetimer. Vi håper han kan inspirere akkurat deg!

MERJA PYLVÄS
Instruktør i spinning.
Merja er en av våre faste spinninstruktører. Merja er en kunnskapsrik og erfaren spinninstruktør. Hun gir deg frie tøyler til å prøve deg på det du måtte ønske men pusher deg når det trengs. Har du ikke prøvd
spinning før? Kom igjen og prøv!

STEINAR GILBERG
Instruktør i spinning.
Steinar er aktiv sykklist med mye erfaring og kompetanse på området, noe våre medlemmer drar nytte av i hans timer. Det vanker ofte tips og lærdom i løpet av spinntimene hans.  Hans døgn har 30 timer som han fordeler mellom å være familiemann, jobb i forsvaret også ofte på sykkelen som overhodet mulig.

MARTHE JOHANNA KJØLÅS
Instruktør i spinning.
Marthe har vært spinningsinstruktør siden 2009. Hun har lang erfaring på spinnsykkel og er sertifisert Schwinn instruktør. Hun har vært instruktør i 5 år i Tromsø før hun begynte på Trim Kirkenes. Marthe er våres "duracellkanin" og ønsker å pushe deg det lille ekstra. Bli med på en time med ekstra fart og spenning.

LILL-TRUDE RYENG
Lill Trude Ryeng
Instruktør i BodyBalance, BasisBall, Corebar, Tabata og Cxworx.
Lill Trude er blitt en av våre mest erfarne instruktører.  Hun er 100% i alt hun gjør. Spennet er fra beinharde timer Tabata til rolige og utfordrende bevegelser gjennom Bodybalance. Lill-Trude har faste timer på timeplan.

NATALYA KOVEDYAEVA
Instruktør i Zumba, BasisBall, stepstyrke, stepkondisjon og Corebar.
Har du deltatt på en av Natalya`s timer vil du alltid huske hennes energi og glede. Natalya har fast zumbatime på fredager.

LINE ALEXANDRA LEHTONE ALVESTAD
Instruktør i BasisBall, Basisstyrke og Les Mills Tone.
Line har lang erfaring med egentrening innenfor styrke og kondisjon. Hun har tatt kurs i Basisball og Les Mills Tone. Hun har stor pågangsmot og utviklet seg mye som instruktør. Line har timene Les Mills Tone og Basisstyrke fast på timeplanen.

NICOLE BURGER

Instruktør i Bodybalance, Basisball og Les Mills Tone.
Nicole har allsidig erfaring innenfor idrett. På treningssenter har hun lang fartstid på gruppetimer og har fast time i Bodybalance og Les Mills Tone.

MAYKEN ELLINGSEN ADOLFSEN
Instruktør i Bodypump, Pulsstep og Tabata.
Mayken er ny på senteret høsten 2018 og har både bodypump og step hver uke.
Mayken har lang erfaring innefor styrketrening og gruppetrening. I 2014 startet Mayken som instruktør med timen Sh'bam, og siden da har hun hatt varierte timer. Hun tok kurs i bodypump høsten 2017 og stortrives. Mayken ønsker at medlemmene skal få en "feel good" følelse av trening. OBS: det vil ikke si at timene hennes er lette ;)

INGER LISE NOSTE

Instruktør i BasisBall og Tabata.
Inger Lise stiller gjerne opp når vi trenger det. BasisBall og Tabata er hennes greie. Hun er et råskinn når hun trener selv og dette gjenspeiler seg i timene hennes. Noe hun sikker har fra sin fortid som håndballspiller. Inger Lise har fast Basisball time hver mandag.

IDUN ALVESTAD SUNDQUIST
Instruktør i BasisBall, Basis styrke, kondisjonstimer, Soma, Seniortimer, Stepstyrke, Stepkondisjon og Høypulstimer, samt Personlig Trener.
Idun har over 10 års bred erfaring som gruppetreningsinstruktør. Hun er således en erfaren og kunnskapsrik kapasitet i vår virksomhet. Hun har både Fitness Basis, treningsveileder og Personlig Trener ved Norges idrettshøyskole og er utdannet Bioingeniør.

BODIL PERSEN

Instruktør i Kondisjon og Høypulstimer: Tabata og zumba, samt mage/rygg timer.
Bodil er et "fyrverkeri" som tar rommet fra hun trør over dørstokken. Hun gjør sin greie på sin måte og det fungerer utmerket!

LENE M.  HØLVOLD
Lene Hølvold
Instruktør i Soma, BasisBall, EasyLine, Step, Høypuls, styrke, Tabata, Zumba.
"Ho mor" (Lene) har vært her siden dag 1. Hun innehar mye og bred erfaring. Lene kan det meste vi har å tilby og stiller alltid opp. Tipper du får "et tydelig hint" om ikke innsatsen din er helt topp.

IDA GRESVIK

Instruktør i Bodypump.
Har allsidig og lang erfaring fra egentreneing og trening på gruppetimer. Ida har fast time i Bodypump og har kurs i basisball.

KURT NILSEN
Kurt Nilsen
Eier/administrasjon, treningsveileder og PT. Instruktør i Bodypump, BasisBall, Redcord, Spinn og Tabata.Utdannet pedagog. Har sin fitnessutdanning fra NIH. Har 13 års erfaring innenfor bransjen gjennom drift , treningsveiledning/PT og instruktør for gruppetrening.