Vilkår:

Ung (15-18 år)

Er du under 18 år, må du ha med deg en foresatt. Han eller hun må også betale ditt abn., da det er 18 års aldersgrense på avtalegiro i Norge. Vi anbefaler også at du sier ja til veiledningstime. Medlemskap kan også betales kontant (eller med kort)den 20. hver måned i resepsjon.

 

Senior

Er du blitt pensjonist eller fylt 65 år, kan du også trene for 329,- kr per mnd. Samt kan du være med på senior trening både tirsdag og torsdag kl 11:00. Møt over 20 andre spreke seniorer på trening og kjenn forskjellen på både kropp og sinn.

Ønsker du nøkkelkort i tillegg betaler du 349,- kr istedenfor. Med nøkkelkort har du tilgang til treningssenteret utenom våre åpningstider, samt helg.

 

I begge tilbudene kan du fryse medlemskapet i 2 mnd pr.år, samt er det INGEN bindingstid. Du har også tilgang til alle gruppetimene våre. Sjekk www.trimkirkenes.ibooking.no for mer info om både timer og instruktør.

 

 Artikler

Ny gruppetime: BOOTYBUILDER

Bootybuilder er en gruppetime med fokus på setet, lår og kjerne.

BARA SPORTSWEAR

Bara Sportswear er et ekte norsk treningsmerke, nærmere bestemt fra Tromsø i nord.

Ny gruppetime: CXWORKS

CXWORX™ er 30 minutter med trening for en sterkere kjerne. Dette er en time for deg som ønsker en kjapp økt hvor du virkelig vil kjenne at du får brukt hele kroppen, spesielt core-muskulaturen.

ÅPENDAG OG JANUAR KAMPANJE

ÅPEN DAG OG JANUAR KAMPANJEGlad
På lørdag er det åpen dag hos oss og i den forbindelsen setter vi gang med en kampanje. I perioden 21.-28. jan får du fri innmelding og gratis trening ut januar (ved signering av kontrakt).

På åpen dag kan du delta på flere gruppetimer, samt veiledning i styrkesal.

Trykk på les mer for å se timeplan Glad

Nye åpningstider for sommer 2019

Vi endrer bemannet tid fra 13.mai, og timeplan for gruppetimer vil være noe redusert.

Ta kontakt med respesjon for nøkkelkort om ønskelig.

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Nettside levert av ibooking.no